Добрі справи !FEST: підсумки січня

Ми змінюємо себе, місто та країну на краще, а це неможливо без добрих справ.

Отже, що ж ми зробили у січні?

Досягнута ціль №10!

Ми придбали дефібрилятор для дитячого відділення інтенсивної терапії Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит». Це була ціль №10 для Фонду вільних та небайдужих.

Усі діти, які лікуються в відділенні інтенсивної терапії, перебувають у важкому стані, і є ризик опинитися на межі життя та смерті. І тут без дефібрилятора не обійтись

Передача дефібрилятора лікарям “Охматдиту”

Наступна ціль Фонду вільних і небайдужих – венозний сканер для «Охматдит». Це портативний ручний пристрій для локалізації периферійних вен з допомогою інфрачервоного освітлення.


Благодійний Святвечір  для потребуючих  в УКУ “Вифлеємська гостина”

Команда кухарів, які готували страви

Ми підтримали благодійний Святвечір для потребуючих в УКУ “Вифлеємська гостина”.

Цей вечір уже  багато років поспіль організовують студенти та працівники Трапезної УКУ.

Цього разу ми готували святкову вечерю на 250 осіб.

Святвечір для безпритульних

Разом із “Спільнотою взаємодопомоги Оселя” Трапезна УКУ організувала святвечір для безпритульних та потребуючих. Працівники Трапезної УКУ зготували їжу на 500 людей.


Пригощення для діток військових АТО

У Львів приїжджали діти військових з Грузії (Тбілісі та Батумі), які захищають нашу Україну, а також діти військових АТО з Херсону. Цю поїздку організували представники проекту «Мій тато захищає Україну».

Ми теж вирішили долучились до того, щоб допомогти їм приємно провести час. Тому влаштували для них обід у “Правді“, а також подарунки.

А ще один із куренів “Пласту” проводив табір, на якому зібрались 40 дітей військових АТО з усієї України. То їх ми також пригощали.

Залишити коментар

Ваша е-пошта не буде опублікована Обов'язкові полі позначені. *

Схожі новини

Win-win – що це і для чого воно нам?

Ми почнемо цикла статей про лідерство, тому що у Холдингу окрім іншого виховують лідерів у своїх сферах діяльності. Це стосується і дизайнерів, і офіціантів, і кухарів, і вчителів… Отже, почнемо зі стратегії «win-win» – це така співпраця, коли обидві сторони…

“Мені подобається моя робота”, – Володимир Каспрук, шеф-кухар Реберні “Під Арсеналом”

Кухар дуже важлива робота! Ми раді, що в нашій компанії працюють чудові команди кухарів і роблять якісно свою роботу. Так тримати, друзі! Добре і смачно приготувати – це справжнє мистецтво! Тож натхнення вам щодня, вдячних гостей і добрих колег! З Днем…