Наше пиво отримало золото, срібло та бронзу на World Beer Idol 2017!

Театр пива Правда взяв участь у світовому пивному конкурсі World Beer Idol 2017. Конкурс відбувся 13 січня у Чехії, де обирають найкращі смаки пива у світі.
Команда пивоварів Правди надіслала до Чехії 4 сорти пива, яке зварили на площі Ринок у Львові.

Конкурс відбувався у два етапи і визначив найкращі смаки у 7-ми категоріях пивних смаків: Ель, Лагер, Стаут і Портер, Пшеничне і Житнє, Кисле, Ароматизоване, Копчене. У кожній з цих категорій є також стилі, за якими визначають пиво, яке розглядають на конкурсі.

На першому етапі дегустатори смакують пиво і відбирають його на відповідність до категорії та стилю. Пиво, яке має дефекти смаку або не відповідає означеній категорії, не допускають до наступного етапу.

Далі – сам конкурс, на якому визначають переможців.

Три сорти пива Правда здобули на World Beer Idol 2017:

  • Бронзова медаль: Obama Hope (Темне пиво з присмаком кави і шоколаду. Свіжий хмелевий аромат)
  • Срібна медаль: Lobster (Світле легке пиво)
  • Золота медаль: Сила (Класичне міцне. Насичений смак. Поєднує солодкий смак з гірчинкою)

На цьому Правда не зупиняється. Пивовари обіцяють варити цього року не менш якісне пиво ніж торік та презентувати Україну й на інших світових пивних конкурсах.

Залишити коментар

Ваша е-пошта не буде опублікована Обов'язкові полі позначені. *

Схожі новини

Пиво Правда: п’ємо й продаємо!

Відомо, що пиво, яке зварене в Правді, можна спробувати в будь-якому закладі мережі. І це чудово! Але тепер офіціант, який продасть найбільше пива у своєму закладі, отримає нагороду у вигляді браслету на безлімітну кількість пива (яку зможе випити за одну…

Дуже висока кухня – ресторан-експеримент від !FEST

Скоро вже буде рік, як ми відкрили новий ресторан “Дуже висока кухня”. Такий формат ще ніколи не практикували у світі. Тому ми в цьому плані першовідкривачі… Отже, «Дуже висока кухня» – ресторан, де гості вільно спілкуються з кухарями, де враховується…

У серці має бути бажання служити, – Павло Федорченко, офіціант в «Найдорожчій ресторації Галичини»

Павло – дуже різностороння людина. Він починав свою кар’єру ландшафтним дизайнером під час навчання в університеті. Але в результаті захотів працювати офіціантом у !FEST. Адже «служити – це найкраще, що ти можеш зробити». Що ти любиш у своїй роботі? В…