Добре діло: підсумки жовтня

Друзі, наш Холдинг емоцій «!FEST»  – соціально відповідальна компанія. Добре знаємо, що щодня в нашій компанії ми змінюємо себе, наше місто та країну на краще. Про діяльність Благодійного фонду Вільних та небайдужих вже знаєте. А зараз хочемо трішки розповісти про соціальні проекти, яким ми всі разом допомагаємо.

Щомісяця ми долучаємось до безлічі добрих ініціатив. Тут трохи про те, що зробили в жовтні і, що важливо – це подяка нашим командам, які допомагали робити добрі діла.

Отже, що встигли зробити в жовтні

Розробили, пошили та надрукували два комплекти поло від Авіація Галичини для команди проекту On 3 wheels. Хлопці мають амбітну мету – здійснити мандрівку Америкою: від Флориди до Лос-Анджелеса. Їдуть разом з другом з особливими потребами – здійснюють мрії. Тепер вони зможуть їхати в стильних і якісних українських поло. Дякуємо команді Авіації Галичини.


Наші кухарі: Зоряна Сташків, су-шеф Театру пива “Правда” та Юра Пономарчук, шеф Лабораторії їжі провели благодійний кулінарний майстер-клас в клубі “Казанок”. Наші шефи вчили діток готувати банош, крем-суп з селери та гарбузові млинці. Кажуть, було цікаво і смачно! Дякуємо Центру Опіки сиріт при Гарнізонному храмі Петра і Павла за запрошення, а кухарям за допомогу.


Тема Zero Waste для нашої компанії дуже актуальна. Ми все більше впроваджуємо принципи вторинної переробки та сортування сміття в наших ресторанах. Тому вирішили допомогти Театру Ляльок – розробити візуальну складову до Zero Waste-вистави “Знайдена Лялька”. Дякуємо дизайнерам за допомогу. Надіємось дітки навчаться сортувати сміття і будуть берегти нашу планету.


Співпрацювали також з Благодійним фондом “Коник Хелп”, який організовував серію літературно-музичних вечорів на підтримку онкохворих. Ми забезпечили організаторам технічну підтримку – деяку апаратуру для організації події у Львові. Дякуємо хлопцям з музичного супроводу за допомогу.


А ще ми пригощали, пригощали, пригощали…

Смачними стравами та наїдками пригощали діток, які перебувають у складних життєвих ситуація. Управління Соцзахисту Львівської міської ради організувало для діток-сиріт, внутрішньо переміщених осіб та багатодітних сімей квест у Парку Знесіння, а до нас вони приїхали на обід. Дякуємо Лабораторії їжі за допомогу!


Ми почастували діток з центру соціально-реабіліаційного Sunshine, які приїхали до нас аж з Києва. Зорганізували їм екскурсію “Гасовою Лампою”, а команда закладу зготувала дітям смачний обід.


“Вихідні без інтернату” – ще одна кльова ініціатива, до якої ми долучились. Це проект, де волонтери допомагають діткам, які залишаються на вихідні в інтернаті. Для них організовують лекції за межами інтернату, роблять майстер-класи та екскурсії. Цих наших маленьких гостей вгощали ребрами та смаколиками в Реберні “Під Арсеналом”. Дякуємо Реберні.

Залишити коментар

Ваша е-пошта не буде опублікована Обов'язкові полі позначені. *

Схожі новини

Win-win – що це і для чого воно нам?

Ми почнемо цикла статей про лідерство, тому що у Холдингу окрім іншого виховують лідерів у своїх сферах діяльності. Це стосується і дизайнерів, і офіціантів, і кухарів, і вчителів… Отже, почнемо зі стратегії «win-win» – це така співпраця, коли обидві сторони…

Коли людина хоче, вона може навчитись всьому, – Уляна Барабаш, дизайнер «Авіації Галичини»

Уляна Барабаш – дизайнер українського одягу «Авіація Галичини». Вона не тільки стильна і має чудовий смак, але і впевнена в собі та своїх рішеннях. А ще вона звикла досягати мети, бо вірить, що можливо все, головне – бажання.  Ми розпитали…

“Мені подобається моя робота”, – Володимир Каспрук, шеф-кухар Реберні “Під Арсеналом”

Кухар дуже важлива робота! Ми раді, що в нашій компанії працюють чудові команди кухарів і роблять якісно свою роботу. Так тримати, друзі! Добре і смачно приготувати – це справжнє мистецтво! Тож натхнення вам щодня, вдячних гостей і добрих колег! З Днем…

Анонси лютого 2017

1. З 15.02 стартувала Школа менеджменту Ідейний натхненник та головний спікер – Жан Клод Гена. До школи відібрали 32 найкращих працівників ресторанів (із 56 охочих), які виявили бажання взяти участь у школі та отримали відповідні рекомендації від менеджерів своїх закладів.…