П’ють каву і малюють? Не арт-відділ

Баристи теж мають конкурси і змагаються в мистецтві малюнку на лате. Їздили наші баристи на конкурс Лате-арт батл “Pitcher King”.  Він відбувався в Івано-Франківську втретє і зібрав 34 барист зі всієї країни: були учасники з Києва, Полтави, Чернівців, Львова, Івано-Франківська.

Двоє кавових королів Холдингу емоцій «!FEST» увійшли до фіналу конкурсу. Друге місце на Лате-арт батл “Pitcher King” отримав Анатолій Коростельов, шеф-бариста Холдингу емоцій «!FEST», та отримав можливість навчатись в Custom Coffee school. Призове місце у фіналі виборов також Андрій Савка, бариста Львівської копальні кави.

Загалом 6 баристів Холдингу змагались: Дмитро Розенталь, шеф-бариста !FEST COFFEE MISSION та баристи з Львівської копальні кави: Марік Гнідий, Максим Сопівник, Роман Блоха. Усі вони малювали на каві тюльпани по колу, сердечка і навіть авторський малюнок міста Івано-Франківськ.

Ми тішимось здобутками наших баристів, тому йдемо пити каву і насолоджуватись лате-артом в наших горнятках 😉

Довідка

Лате-арт — це спосіб вливання спіненого молока в еспресо, завдяки чому на поверхні кави утворюється візерунок.

Залишити коментар

Ваша е-пошта не буде опублікована Обов'язкові полі позначені. *

Схожі новини

Дуже висока кухня – ресторан-експеримент від !FEST

Скоро вже буде рік, як ми відкрили новий ресторан “Дуже висока кухня”. Такий формат ще ніколи не практикували у світі. Тому ми в цьому плані першовідкривачі… Отже, «Дуже висока кухня» – ресторан, де гості вільно спілкуються з кухарями, де враховується…

Як поєднувати археологію та керування магазином – інтерв’ю з Ярославом Бриком

Цього тижня знайомимо вас із Ярославом! Він керує магазином “Два кроки від хати” на Личаківській, 112. Його суперсила – пам’ятає кожну дрібничку. А ще він професійний археолог і обожнює грати в футбол.

Як Ігор Смоляник їздив у школу сомельє в Іспанії – розвивайся разом з !FEST

Хто розбирається у винах і зможе підібрати індивідуально для кожного потрібний сорт? Наш сомельє – Ігор Смоляник. І щоб робити це ще краще, він відвідав школу сомельє в одній з кращих виноробень Іспанії. Ми розпитали, що до чого.